GLAMPING

Rezervacija
V letu 2015 smo pri naši gostilni zgradili glamping park, v katerem je osem manjših lesenih hišk, dve večji sanitarni enoti z osmimi privatnimi kopalnicami, štiri lesene kadi in savna za dve osebi.
Po izletu v prelepe gore, kolesarjenju okrog Preddvora, Jezerskega, Brda pri Kranju, potepu po bližnjih znamenitostih in ostalih dogodivščinah se boste lahko razvajali v naših hiškah. Umirjen večer v leseni kadi pri hiški, ob soju svečk in kozarcu penine ter zbujanje v sončna jutra v objemu narave vam lahko pričara posebno doživetje, užitek, ki se vam vtisne v spomin.
V kolikor se boste odločili preživeti več dni v naših hiškah, se boste lahko po prespani noči z električnimi kolesi odpravili v čudovito dolino Kokre, kjer boste pri Koklovih izvedeli vse o čebelah in pridelavi medu, lahko boste lovili ribe v reki Kokri, "drugi Soči" in se nato odpravili naprej do Jezerskega, ki vam ponuja ogromno pohodniških poti in jezero. Ob spustu nazaj v Preddvor si boste lahko v spremstvu turističnih vodnikov ogledali vse štiri preddvorske gradove, jezero Črnava z mogočnimi sekvojami in še mnogo drugih znamenitosti.
Pripravili smo tudi različne darilne bone, katere lahko podarite svojim najdražjim.

Rezervacija

ločilo ločilo ločilo

Koledar prostih in zasedenih terminov

Koledar je izključno informativen, da se vidijo prosti termini. V njem se ne da prijaviti. To se lahko naredi samo v obrazcu pod naslovom Rezervacija.
ločilo ločilo ločilo

Pogoji odpovedi rezervacije

  • Rezervacija na dan prihoda velja do 24.00
  • Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 14 dni pred predvidenim prihodom
  • V primeru odpovedi rezervacije manj kot 14 dni pred predvidenim prihodom zaračunamo celotni znesek rezervacije.
ločilo ločilo ločilo
Prijava v hišice na dan prihoda je možna med 14.00 in 21.00.
Na dan odhoda je potrebno hišico zapustiti najkasneje do 11.00, v nasprotnem primeru zaračunamo pozno odjavo iz hišice, po veljavnem ceniku.
Vse ostale morebitne ostale storitve morajo biti poravnane pred vašim odhodom.
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
fax: 04 - 255 56 01
gostilna.bizjak@siol.net
Odprto
to, sr, če, pe, so: 12:00 do 22:00
ponedeljek, nedelja: ZAPRTO
Facebook Facebook
Studio G-SOFT