GLAMPING

Povpraševanje
V letu 2015 smo pri naši gostilni zgradili glamping park, v katerem je osem manjših lesenih hišk, dve večji sanitarni enoti z osmimi privatnimi kopalnicami, štiri lesene kadi in savna za dve osebi.
Po izletu v prelepe gore, kolesarjenju okrog Preddvora, Jezerskega, Brda pri Kranju, potepu po bližnjih znamenitostih in ostalih dogodivščinah se boste lahko razvajali v naših hiškah. Umirjen večer v leseni kadi pri hiški, ob soju svečk in kozarcu penine ter zbujanje v sončna jutra v objemu narave vam lahko pričara posebno doživetje, užitek, ki se vam vtisne v spomin.
V kolikor se boste odločili preživeti več dni v naših hiškah, se boste lahko po prespani noči z električnimi kolesi odpravili v čudovito dolino Kokre, kjer boste pri Koklovih izvedeli vse o čebelah in pridelavi medu, lahko boste lovili ribe v reki Kokri, "drugi Soči" in se nato odpravili naprej do Jezerskega, ki vam ponuja ogromno pohodniških poti in jezero. Ob spustu nazaj v Preddvor si boste lahko v spremstvu turističnih vodnikov ogledali vse štiri preddvorske gradove, jezero Črnava z mogočnimi sekvojami in še mnogo drugih znamenitosti.
Pripravili smo tudi različne darilne bone, katere lahko podarite svojim dražjim.
Cenik - 2022
cenik najema glampinga
cenik najema glampinga
Pošljite povpraševanje
Ime in priimek:
*
E-mail naslov:
*
Telefon:
*
Datum prihoda:
*
Datum odhoda:
*
Število odraslih:
*
Število otrok:
*
?
Ostalo:
 
 
Pošlji
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
fax: 04 - 255 56 01
gostilna.bizjak@siol.net
Odprto
to, sr, če, pe, so: 12:00 do 22:00
ponedeljek, nedelja: ZAPRTO
Facebook Facebook