GLAMPING

Nachfrage
V letu 2015 smo pri naši gostilni zgradili glamping park, v katerem je osem manjših lesenih hišk ter ena večja družinska hiška za spanje, dve večji sanitarni enoti z osmimi privatnimi kopalnicami ter štiri lesene kadi.
Po izletu v prelepe gore, kolesarjenju okrog Preddvora, Jezerskega, Brda pri Kranju, potepu po bližnjih znamenitostih in ostalih dogodivščinah se boste lahko razvajali v naših hiškah. Umirjen večer v leseni kadi pri hiški, ob soju svečk in kozarcu penine ter zbujanje v sončna jutra v objemu narave vam lahko pričara posebno doživetje, užitek, ki se vam vtisne v spomin.
V kolikor se boste odločili preživeti več dni v naših hiškah, se boste lahko po prespani noči z električnimi kolesi odpravili v čudovito dolino Kokre, kjer boste pri Koklovih izvedeli vse o čebelah in pridelavi medu, lahko boste lovili ribe v reki Kokri, "drugi Soči" in se nato odpravili naprej do Jezerskega, ki vam ponuja ogromno pohodniških poti in jezero. Ob spustu nazaj v Preddvor si boste lahko v spremstvu turističnih vodnikov ogledali vse štiri preddvorske gradove, jezero Črnava z mogočnimi sekvojami in še mnogo drugih znamenitosti.
Najeli boste lahko tudi gorskega vodnika, ki vas bo popeljal po manj znanih, vendar čudovitih poteh po hribih okrog Storžiča. Za vas smo pripravili osnovni cenik storitev ter veliko dodatne ponudbe.
Pripravili smo tudi različne darilne bone, katere lahko podarite svojim partnerjem ali staršem ob obletnicah, prijateljem za rojstne dneve ...
Cenik - 2022
cenik najema glampinga
cenik najema glampinga
Senden Sie Ihre Nachfrage
Vor- und Nachname:
*
E-Mail:
*
Telefon:
*
Ankunftdatum:
*
Abfahrtdatum:
*
Erwachsene:
*
Kinder:
*
?
Anmerkungen:
 
 
Senden
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
Telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
Fax: 04 - 255 56 01
gostilna.bizjak@siol.net
Geöffnet
Die, Mit, Don, Fre, Sam: 12:00 bis 22:00 Uhr
Montag, Sonntag: GESCHLOSSEN
Facebook Facebook