POROKE

GOSTILNA PR´ BIZJAK - GOSTILNA Z DUŠO
Ob vznožju mogočnega Storžiča, stran od mestnega vrveža, sredi majhne vasice Zgornja Bela, stoji gostilna Pr´ Bizjak, gostilna z več kot 200-letno tradicijo.
DOMAČA HRANA, VRHUNSKO VINO IN ODLIČEN AMBIENT...Razvajamo vas s tradicionalnimi jedmi s pridihom modernega. Okusno domačo hrano popestrimo z vrhunskim odprtim vinom. Poleti se lahko sprostite na terasi s pogledom na "zeleno morje", pozimi pa vas ogreje toplota krušne peči. Za poročna slavja vam nudimo prostor za 90 oseb, lovsko sobo za 20 oseb, ter letne terase za 110 oseb.
V OBJEMU NARAVE, OB VZNOŽJU MOGOČNEGA STORŽIČA, V ČUDOVITEM PARKU ZA CIVILNE POROKE VAM PRIČARAMO NAJLEPŠI DAN V VAŠEM ŽIVLJENJU.
Že sam vaš prihod je lahko veličasten, saj se lahko k nam pripeljete tudi s helikopterjem. Po civilnem obredu vam ob ribniku postrežemo z aperitivi in različnimi prigrizki, medtem pa lahko čudovit park izkoristite za slikanje na poročni gugalnici, mostičku in v našem foto kotičku. Poročno slavje boste nadaljevali v lepo okrašenem notranjem prostoru ali na letni terasi. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vaše želje. Skupaj bomo ustvarili pravo poročno pravljico …
Civilna poroka
Cena civilnega obreda znaša 750 Euro in zajema:
Celoten potek, podrobnosti in zanimive ideje o civilni poroki vam predstavimo ob obisku naše gostilne.
Dodatne možnosti:
Za civilni obred morate najprej rezervirati prostor pri nas, potem pa se prijavite na matičnem uradu v Kranju za poroko na izredni lokaciji, kjer potem dobite tudi odločbo za vašo poroko. Stroške matičarja in pooblaščenca v višini 170 Euro, plačate mladoporočenci na matičnem uradu.
Poročni meniji
Predloge menija pripravimo po vaših željah. Cene poročnih menijev znašajo od 35 Euro na osebo naprej. V ceni je zajeto naslednje:
Za otroke od 3. do 10. leta starosti se zaračuna polovična cena menija.
Glamping Bizjak
Ob naši gostilni imamo tudi glamping park, v katerem je osem hišk za spanje s privatnimi kopalnicami.
Po končanem poročnem slavju lahko z vašimi gosti prespite v hiškah in ob jutranjem zajtrku skupaj z njimi obujate spomine na vaš poročni dan.
Pošljite povpraševanje
Ime in priimek:
*
E-mail naslov:
*
Vsebina:
*
 
Pošlji
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
fax: 04 - 255 56 01
gostilna.bizjak@siol.net
Odprto
to, sr, če, pe, so: 12:00 do 22:00
ponedeljek, nedelja: ZAPRTO
Facebook Facebook
Izdelano v studiu G-SOFT