NACHRICHTEN

Letzte Archiv
PRVI IN DRUGI PONEDELJEK V DECEMBRU 2019
30.11.2019
Spoštovani ljubitelji dobre hrane,
obveščamo vas, da bo Gostilna Pr´Bizjak odprta ta ponedeljek, 2.12.2019 in tudi naslednji ponedeljek, 9.12.2019 od 12.00 do 20.00.
Vabljeni!
SPLOŠNI POGOJI FACEBOOK NAGRADNE IGRE – RAZVAJANJE V GOSTILNI IN GLAMPINGU BIZJAK, od 29.11.2019 do 5.12.2019
29.11.2019


SPLOŠNI POGOJI FACEBOOK NAGRADNE IGRE – RAZVAJANJE V GOSTILNI IN GLAMPINGU BIZJAK

29.11.2019 do 5.12.20191. Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje GOSTILNA IN GLAMPING PRI BIZJAKU, Veronika Aljančič s.p., Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor, ID za DDV: SI74393880, (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka od 29.11.2019 do vključno 5.12.2019.

Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse
informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, prejme organizator nagradne igre.


2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki ima svoj Facebook profil. V nagradno igro so vključeni vsi tisti, ki všečkajo stran Glamping Bizjak, objavo delijo na svojem profilu in v komentar napišejo, koga bi povabili s seboj na koriščenje darilnega bona »Paket razvajanja za dve osebi Pr´Bizjak«. Dobitnik nagrade bo objavljeni na Facebook strani Glamping Bizjak in na Facebook strani Gostilna Pri Bizjaku.
Za pridobitev nagrade bodo dobitniki nagrade morali posredovati svoje kontaktne podatke. Za prevzem nagrade veljajo določila navedena v 5. točki


3. Pravila nagradne igre

Nagradna igra bo potekala od 29.11.2019 do vključno dne 5.12.2019.

Po zaključku nagradne igre bo organizator dne 6.12.2019 izžrebal 1 (enega) nagrajenca, ki bo prejel darilni bon »Paket razvajanje za dve osebi Pr´Bizjak« v vrednosti 145€. Nagrada ni izplačljiva v denarni obliki, prav tako ni možna menjava. Darilni bon velja eno leto od izdaje le tega.


4. Žrebanje nagrad in obveščanje

Žrebanje nagrad bo potekalo 6.12.2019 na naslovu organizatorja. Dobitnik nagrade bo objavljen na Facebook strani Glamping Bizjak in na Facebook strani Gostilna Pri Bizjaku. Izbira in rezultati so dokončni, nanje ni možne pritožbe.5. Prevzem nagrad

Prejemnik nagrade bo po predhodnem obvestilu organizatorja, na dogovorjeni naslov prejel darilni bon »Paket razvajanja za dve osebi Pr´Bizjak« v vrednosti 145€, kateri je vnovčljiv v Gostilni in Glampingu Bizjak, Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor.


6. Varstvo podatkov

Gostilna pri Bizjaku, Veronika Aljančič s.p. se obvezuje, da se bodo podatki obdelovali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. S sodelovanjem v nagradni igri uporabnik soglaša, da mu lahko podjetje Gostilna Pri Bizjaku, Veronika Aljančič s.p. pošilja brezplačna obvestila v zvezi z dotično nagradno igro preko pošte in elektronske pošte. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.


7. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju podala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabne mreže Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora preko Facebook strani obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.


8. Končne določbe

Vse morebitne spremembe in novosti glede nagradne igre bo organizator udeležencem sporočal z
objavami na Facebook strani. Za dodatne informacije smo Vam na voljo na Facebook strani Gostilna Pri Bizjaku.Zgornja Bela, 29.11.2019
NOVI PAKETI V GLAMPINGU BIZJAK
20.11.2019
IZBRANI PAKETI RAZVAJANJ V GLAMPINGU BIZJAK

Včasih potrebujemo hiter oddih od vsakodnevne rutine in hitrega tempa, četudi samo za dan ali dva. Privoščite si popolno sprostitev v lesenih glamping hiškah, razvajanje v leseni kadi s pogledom na bližnje gore, obisk finske savne ter kulinarično uživanje v bližnji restavraciji. Odlična hrana, umirjen večer v dvoje, kozarec penine ob leseni kadi, zvezdnato nebo nad vami, sprostitev v savni ...

Kaj je lahko še lepšega? :)

Za vas smo pripravili izbrane pakete, s katerimi boste na malce drugačen način preživeli dan ali dva v Glampingu Bizjak.

Za vse pakete vam lahko pripravimo tudi darilne bone.

PAKET RAZVAJANJA ZA DVE OSEBI
Nočitev z zajtrkom za dve osebi v glamping hiški
Degustacijska večerja s tremi hodi
Uporaba zunanje lesene kadi
Darilo
Cena: 145 €
Doplačilo: T.T.

ALL INCLUSIVE PAKET ZA DVE OSEBI
Nočitev z zajtrkom za dve osebi v glamping hišici
Uporaba finske savne
Uporaba zunanje lesene kadi
Večerja za dve osebi v gostilni Pr Bizjak
Cena: 160€ /dan
DOPLAČILO: T.T.

ROMANTIČNO POD ZVEZDAMI (v poletnih mesecih)
Nočitev z zajtrkom za dve osebi v glamping hišici za dve osebi
Večerja pod zvezdami
Uporaba zunanje lesene kadi
Cena: 200 € / dan

NA KOLO ZA ZDRAVO TELO
Nočitev z zajtrkom za dve osebi v glamping hišici
Večerja za dve osebi v gostilni Pr Bizjak
Celodnevni najem koles - 2 osebi
Bizjakova culica (malica)
Zemljevid kolesarskih poti v naši okolici
Cena: 165€ /dan
Doplačilo: T.T.

NAZAJ V NARAVO
Nočitev z zajtrkom za dve osebi v glamping hišici
Bizjakova »mal`ca« za na pot
Planinski zemljevid Kamniško Savinjskih Alp
Cena: 105 € / dan
Doplačilo: T.T.

GURMANSKO RAZVAJANJE ZA 2 OSEBI
Gurmansko razvajanje za 2 osebi v Gostilni Pr´Bizjak v vrednosti …………………..€.
Gostilna Pr' Bizjak
Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor
Telefon: 04 - 255 56 00, 031 640 930
Fax: 04 - 255 56 01
gostilna.bizjak@siol.net
Geöffnet
Mon, Don, Fr, Sam: 11:00 bis 22:00 Uhr
Dienstag, Mittwoch: geschlossen
Sonntag: 9:00 bis 20:00 Uhr
Facebook Facebook